OhjelmapalvelutOhjelmapalvelutLeijahiihto
logo
In English


Neuvottelutila

Neuvotteluhuoneen takka
Nojatuolikabinetti


KOKOUSTILAT

Helsinki ja pääkaupunkiseutu ovat kokonaisuudessaan vain noin tunnin ajomatkan päässä, joten Villa Kotkankallion laadukkaat kokouspalvelut toivottavat sinut tervetulleeksi aivan toisenlaiseen todellisuuteen. Valoisan kokousoastomme muodostavat n. 30 hh palaveritila sekä sen yhteydessä oleva n. 10 hh ryhmätyötila "nojatuolineukkari" vuolukivitakalla. Isommille ryhmille n. 40 hh ruokailutila on helposti muunneltavissa kokous- ja neuvottelukäyttöön. Pienempiä tiimityöskentelyyn sopivia 6-8 hengen tiloja löytyy villastamme useita. Maksimissaan kokoustilat n. 70 hengelle.

Villa Kotkankalliossa on langaton internetyhteys, videotykki, valkokangas, fläppitaulut sekä faksi- ja kopiokone vieraidemme käytettävissä sekä iso 50" laajakuvatelevisio, DVD ja laadukkaat äänentoistolaitteet. 

Isosta palaveritilasta on suora käynti tilavalle terassille, jonne katamme halutessa myös kokouskahvit kesäaikaan. Ympäröivät maastot mahdollistavat myös kokouspäivää virkistävän lyhyen ohjelmaosion tai vaikka välipalaksi nautittavan patikointikierroksen.

Yrityksemme muut kokoustilat Safaritalo ja Karhunpesä toivottavat sinut myös tervetulleiksi. Molemmat erämaiset hirsihuvilat sijaitsevat Nuuksiossa aivan kansallispuiston kupeessa.


Kokous/ruokailutila
Kokous-/ruokailutila
Kokous/ruokailutila
Kokous-/ruokailutila

Katso lisää kuvia kokoustiloista kuvagalleriastamme.

VILLA KOTKANKALLIO
Torsnäsintie 82, 02480 Kirkkonummi
E-mail: info@kotkankallio.fi
Internet: www.kotkankallio.fi
Toimisto puh.: (09) 595 550, fax (09) 505 0649
Postiosoite: PL 62, 02701 Kauniainen
valikko
Kotkankallio ulkoa
Etusivu l Kokoustilat l Majoitus l Saunaosasto l Ruoka & Juoma - Menulista ja viinikellari l Ohjelmat l Risteilyt - Saaristoristeily ja huvijahti l Ajo-ohje l Yhteydenotto l Yritysesittely l Kuvagalleria l In English
KuvagalleriaSaunaosastoEtusivuYritysesittelyYhteydenottoAjo-ohjeRisteilytOhjelmatRuoka ja juomaMajoitusVilla Kotkankallio