OhjelmapalvelutOhjelmapalvelutLeijahiihto
logo
In English

OHJELMAT - kesä

Täyden palvelun tapahtumajärjestäjä, joka yrityksemme on ollut jo vuodesta 1994, sekä luontevat ja kielitaitoiset oppaamme takaavat sinulle elämyksellisen kokemuksen, olipa tarpeesi sitten tiimikoulutus, seikkailuohjelma tai muu idearikas ohjelmakokonaisuus.

Aaltoilevat saaristoväylät, värikkäät jäkäläiset kalliot ja käkkärämäntyiset saaristometsät odottavat nautiskelijoita luokseen. Ohjelmatarjontamme koostuu pääsääntöisesti erilaisista ulkoilma-aktiviteeteista.

Suunnittelemme tarkoituksiisi sopivan ohjelman niin sisällöltään kuin kestoltaankin vuoden ajan mukaan. Ohjelmavalikoimastamme löytävät niin maininkien miehet, erämaiden kulkijat kuin adrenaliinihakuiset seikkailijatkin omansa. Ja jos et löydä, niin siinä tapauksessa ideoimme sinulle uusia… otathan yhteyttä ja annat meille haasteen!

RIB-SAFARIT
Kovaan ammattilaiskäyttöön tehdyt Boomeranger-alukset, laadukkaat varusteet ja kokeneet päälliköt tekevät RIB-retkistä turvallisesti unohtumattoman elämyksen. Yhdistä Villa Kotkankallion vierailuun tulo RIB-veneellä tai safari Porkkalan saaristoon, Kallbådan majakalle tai hyljeluodoille.

LUONTOSAFARI
Porkkalanniemen luonto laajoine peltoaukeineen ja mutkittelevine teineen sekä karuine merenrantakallioineen on tunnettu upeasta hirvi- ja peurakannastaan ja alue on myös yksi Suomen parhaimpia linturetkikohteita. Porkkala on yksi lintujen suosimista reiteistä kevät- ja syysmuuttojen aikana ja niitä pääsee hyvin bongaamaan esim. Sundsin lintutornista käsin Lähteelässä. Tornista avautuvat upeat maisemat yli rannikkometsän, lukemattomien saarien kirjo edessä ja horisontissa siintää yhtenäinen meri! Luontosafarimme etenee jalan tai talvisin lumikengillä asiantuntevan oppaan johdolla näissä upeissa maisemissa.

MAASTOPYÖRÄILY TAI KICK-BIKE SAFARI
Mutkittelevat hiekkatiet ylä- ja alamäkineen vievät potkien tai polkien perille määränpäähän. Maastopyöräsafarimme kohokohta on lintutorniin kiipeäminen, jonka laella nautimme virkistävän juoman lisäksi upeasta merimaisemasta. Matka on pitkä ja varmasti hikinen mutta tämän jälkeen saunan löylyt ovat sitäkin upeammat. Rankka reissu mutta tulipa tehtyä!

STORBÅT FRIDA JA LOTTA
Uusvanhat kaksimastoiset spiiratakiloidut talonpoikaispurjealukset kutsuvat purjehtimaan perinteiseen tapaan. Storbåteja käytettiin jo 1700-1920 luvulla nuottakalastukseen sekä kuljetus-, posti- ja markkinaveneinä Itämeren alueella. Nämä tervantuoksuiset alukset sulautuvat täydellisesti kalliosaarten mäntyisiin maisemiin antaen nautinnollisen kokemuksen merellä liikkumisesta. Alukset ovat varustettu nykyaikaisin purjehdusvarustein ja tämän päivän tekniikka takaa turvallisen purjehduksen eri sääolosuhteissa.

MERISAFARI JA PYÖRÄSEIKKAILU
Tutustumme Porkkalanniemen rannikkoon sekä mereltä että maista käsin. Puolet ryhmästä lähtee perusohjauksen ja turvallisuusinfon jälkeen melomaan joko kahden hengen intiaanikanooteilla tai merikajakeilla pitkin suojaista merenlahtea saarien lomasta puikkelehtien. Merimatkalla voi ihastella ympäröivää luontoa ja nauttia lintukonsertista. Toinen ryhmä ei jää rannalle ruikuttamaan vaan lähtee tutustumaan Porkkalan luontoon maastopyöräillen. Matka taittuu pieniä hiekkateitä pitkin sekä osin Porkkalan kärkeen vievää mutkatietä pitin. Matkalla on mitä mainoin mahdollisuus nähdä kauriiden ja peurojen ruokailevan pelloilla. Ryhmät kohtaavat matkan puolessa välissä ja vaihtavat menovälineitä. Evästauko ja käynti lintutornissa kuuluvat osana tähän retkeä.

SAARIKIERROS MERIKAJAKEILLA
Upeaan lähisaaristoon tutustuminen merimelojen perspektiivistä. Kajakkimelonnan salat ja perusteet sekä turvallisuusinfo käydään läpi asiantuntevan oppaan johdolla ennen merelle lähtöä.

RAFTSAFARI & RESQUEDRILL
Tukevilla kumilautoilla melominen on turvallinen tapa liikkua kauniissa saaristossa. Yhteisen melontatahdin löydyttyä, kokat suunnataan kohti saariston sokkeloita. Seikkailun aikana kuulemme tarinoita saariston luonnosta ja eläimistä. Eväs- tai lounashetki nautitaan saaressa luonnon rauhasta nauttien. Patikkaretkellä kuulemme lisää saaristoluonnon ihmeellisyyksistä. Tauon jälkeen melontaretki jatkuu saaristoreittejä pitkin, joita jo salakuljettajat käyttivät aikoinaan. Rantaudumme salaiselle pelastusharjoituspaikalle, jossa lauttakuntia odottavat pelastuspuvut. Turvaohjeistuksen jälkeen harjoittelemme pelastusharjoituksia riemukkaan polskuttelun jälkeen. Kokeilemme erilaisia selviytymiskelluntatapoja, tähtikelluntaa sekä mm. matouintia. Ohjelma sisältää myös seikkailupatikan, jossa testataan lauttakuntien yhteistyötaitoja Kapteenin koetuksessa. Kuinka lauttakunnat selviytyvät Miehistösolmusta? Taltutetaanko mystinen Leijuva Vapa! Pääsevätkö seikkailijat vapaiksi Kapteenin Kahleista? Metsän kätköistä löytyy myös luontotauluja, joiden visaisiin kysymyksiin yritetään löytää vastaukset.

BALTIC-KALASTUSSAFARI
Nauti saariston upeasta luonnosta kalaretken aikana. Kalastustavat valitaan ajankohtaan sopien. Yleensä se on helppoa heittokalastusta mutta voimme kokeilla myös uusia trendikkäitä kalastustapoja kuten jigausta tai jerkkausta. Saaliit vaihtelevat seonkien mukaan pannukarkeista ahvenista, komeisiin haukiin, herkulliseen kuhaan ja haasteellisen taimeen. Kalastussafarillamme on käytössä isot ja turvalliset urheilukalastukseen suunnitellut avoveneet. Veneet ovat vuokravenekatsastettuja ja niitä kipparoi sertifioitu kalastusopas vuokraveneenkuljettajan tutkinto taskussaan. Tyypillisin käyttämämme vene on alumiinirunkoinen Silver Eagle -vene 150 hv:n Hondan perämoottoreilla.
Kalastussafarin miellyttävyyden takaavat lämpimät kelluntapuvut saappailla sekä luonnollisesti laadukkaat kalastusvälineet sekä tarvittavat luvat.

MERIRETKEILY "Yhdentoista tarinan reitti"
Yhdentoista tarinan reitti Kulkuri 34' veneellä tai merisaurusfiskarilla. Tarinoita ja historiaa Porkkalan värikkäistä vaiheista tapahtumapaikoilla. Kuljemme kauniissa saaristossa, jossa luotsi Söderling taisteli englantilaista laivastoa ja merikäärmeitä vastaan, Juhani Aho, Venny Soldan-Brofeldt, Robert Stigell ja monet muut entisajan taiteilijat viettivät iloisia kesiään ja jossa neuvostosotilaat elivät omaa elämäänsä Porkkalan vuokra-aikana. Retkiin voidaan sisällyttää myös kalastusta ja leppoisaa oleskelua saarissa.

SAARIRETKI
Akvarellimaalausta tai savitöiden tekoa saarihuvilassa värikkäiden Porkkalan tarinoiden vauhdittamana. Iloinen retki soveltuu yhtä hyvin ensikertalaisille kuin alaa harrastaneillekin. Opastajina ovat ammattitaitelijat.

YHTEINEN SOPPA eli PIENI TOUHUKOPPA
Lähtö seikkailukartan avulla pienemmissä ryhmissä valloittamaan uutta maastoa Lähteelän ulkoilualueelle. Eteemme tulee varmasti haastavia pähkäilytehtäviä ja kiperiä väistöliikkeitä mutta samalla koemme yhdessäolon riemua ja monia hauskoja nauruhetkiä. Mittelemme taitojamme ja ryhmiemme yhteistä suuntaa hauskojen tiimitehtävien parissa. Juomatankkauspisteet sisältyvät ohjelmaan matkan jouduttamiseksi. Lopuksi siirrytään asiakkaan bussilla Villa Kotkankallioon.

SAMMALEEN TUOKSUA
Katsomme luontoa uusin, avoimin silmin ja mielin. Tutustumme asioihin, joita moni luonnonkulkijakaan ei ole vielä edes huomannut katsoa. Valotamme salaperäistä ympäristöämme antamaan itsestään aina vain enemmän. Anna itsesi olla avoin, kaikki eivät uskalla...

NAURUA, KISAMIELTÄ JA PALJON PISTEITÄ
Pihapiirin kalliot ovat kuin omiaan leikkimieliselle kisailulle. Muodostamme muutaman joukkueen ja armoton pistejahti alkaa. Mikä joukkue vie voiton esim. labyrintin sokkeloissa? Kenellä on tarkin silmä ja käsi jousiammunnassa? Ja kenen kolopallotaidot pääsevät kunniaan? Miten hevosenkenkää heitetään? Kaikki se jää nähtäväksi hauskan kisaohjelman parissa, jonka aikana nautimme väillä linnunlaulustakin.

TEAMBUILDING
Räätälöity kokonaisuus, joka sisältää haastavia ryhmähenkeä, kommunikointia, luovaa ongelmaratkaisua, johtamista ja ennen kaikkea huumorimieltä vaativia tehtäviä. Yhteishenki ratkaisee menestyksen.

PEURAMAA GOLF
Golf voidaan hyvin yhdistää kokouksen lomaan Villa Kotkankalliossa, josta on noin 12 km matka Peuramaalle. Peuramaan kaksi 18-reikäistä kenttää sekä 9-reikäinen Par-3 kenttä tarjoavat loistavat puitteet golfin harrastajille.

RATSASTUS
Ratsutila Wikner Porkkalantien varrella tarjoaa ratsastustunteja kaiken tasoisille osallistujille kielitaitoisten ratsastuksen opettajien johdolla. Ryhmätunteja päivisin, max 8 henkeä yhdessä ratsastusryhmässä. Mukava lisä kokousohjelman oheen, n. 12 km Villa Kotkankalliosta.

WANHAN KALASTAJAN AARRE
Wanha kalastaja – Petterssonin vaari – oli porkkalalainen legenda jo eläessään. Hänen tarkka silmänsä valvoo edelleenkin niemelle tulijoita, ja ollakseen varma vieraiden kelpoisuudesta on hän piilottanut aarteen näiden löydettäväksi. Tehtävä ei ole helppo – kätköpaikan salat paljastuvat vasta kimuranttien arvoitusten ratkettua. Matkalla aarrekätkölle kokelaat joutuvat merellisten ja hoksottimia vaativien haasteiden eteen ja käden taitojakin kaivataan. Kaikkien panosta tarvitaan, loppujen lopuksi yhteistyö on voimaa!
Nokipannukahvit suolaisen ja/tai makean välipalan kera tarjolla ohjelman lopuksi kalastajan katoksella, nuotiotulilla. Ohjelma toteutetaan Villa Kotkankallion pihapiirissä. 

PORK? - CHALLENGE
Saamme käsin piirretyn kartan, jonka valkoiset pläntit vievät meidät epätoivoon. Tutkimatonta maastoa – ottaako riski sen ylittämisessä vai ei? Maastossa on venäläisten jäljiltä mahdollisesti myös ansoja ja sortuneita bunkkereita, mutta siitä huolimatta salaperäinen Pork pitää löytää. Ja ennen toista joukkuetta. Kireitä hermoja, GPS:n käyttöä. Missä on pohjoinen ja MISSÄ ON PORK? Vihjeetkin ovat salaperäisiä… Tässähän tarvitaan joukkuekavereiden apua tosissaan!
Ohjelmassa patikointia osittain hiekkateillä sekä maastossa, jossa ei ole polkuja.

SUSHI-KURSSI
Sushi-kokkaus on maukas elämys illaviettoon - sinustakin voi tulla oman kotikeittiösi Sushi-Chef!

LINTURETKET
Koe Porkkalanniemen kevät/kesä/syksy/luonto ja näe upeita merilintuja. Ohjelmaan sisältyy myös hauskoja lintuaiheisia tehtäviä.

Katso myös lisää ohjelmavaihtoehtoja yrityksemme ohjelmasivuilta.

Ja katso myös seuraavaa talvea varten talviohjelmaamme.

VILLA KOTKANKALLIO
Torsnäsintie 82, 02480 Kirkkonummi
E-mail: info@kotkankallio.fi
Internet: www.kotkankallio.fi
Toimisto puh.: (09) 595 550, fax (09) 505 0649
Postiosoite: PL 62, 02701 Kauniainen

Luontosafari
Luontosafari
Maastopyörily tai Kick-bike safari
Maastopyöräily tai Kick-bike safari

Storbåt Frida
Rescuedrill
Rescuedrill
Kalastus
Kalastus
Kajakkimelonta
Kajakkimelonta
Jousiammunta
Jousiammunta
Raftsafari
Luontosafari
Ratsastus
Ratsastus Sushi Sushi-kurssi

LinnutLinnut Porkkalassa

Lisää kuvia ohjelmatarjonnastamme kuvagalleriassamme

valikko

Rib-safarit

Rib-safarit
Rib-safarit

Etusivu l Kokoustilat l Majoitus l Saunaosasto l Ruoka & Juoma - Menulista ja viinikellari l Ohjelmat l Risteilyt - Saaristoristeily ja huvijahti l Ajo-ohje l Yhteydenotto l Yritysesittely l Kuvagalleria l In English
KuvagalleriaSaunaosastoEtusivuYritysesittelyYhteydenottoAjo-ohjeRisteilytKokoustilatRuoka ja juomaMajoitusVilla Kotkankallio