OhjelmapalvelutOhjelmapalvelutLeijahiihto
logo
In English

OHJELMAT - sisä

TRUBADUURI
Trubaduuri tai muu esiintyvä taiteiljia viihdyttää loppuiltaa.

TARINAT JA ERIKOISET ESINEET
Hauskoja tarinoita ja uudenlaista historiaa Porkkalan värikkäästä menneisyydestä yhdistettynä leikkimieliseen tietokilpailuun seudun vanhoista esinekummajaisista palkintoineen. Palkintona voittajalle vitriinitaulu vanhasta esineestä. Ohjelma sopii hyvin illallisen jälkiruuaksi.

TARINOITA SÖDERSKÄRIN HAERRASTA SALAKULJETTAJA-ALEKSIIN
Porkkalan vaiheikas historia on paljon muuta kuin yleensä ihmisten muistaman Neuvostoaikaisen vuokra-ajan. Mitä pirturintamalla oikeastaan tapahtui? Ketkä kuuluisuuden henkilöt olivat mukana luomassa alueen värikästä paikallishistoriaa? Tule ja kuuntele! Ohjelma joko sisällä glögin nauttimisen ohessa tai ulkona Kalastajan Katoksessa.

NAURUJOOGA JA RENTOUTUS
Tästä monesti kuulee, mutta kuinka moni on sitä itse testannut. Nauru vapauttaa ja rentouttaa varmasti – ja tuo pitkää ikää…

HUNAJAINEN HEMMOTTELUILTA
Jalkakylpy, hunajanaamiot ja herkullinen hunajajuoma yhdistettynä saunomiseen ovat jo liikaa! Mutta kyllä tämän hemmottelun jokainen ansaitsee!

ITÄMAISTA VIISAUTTA - FEN SHUI & CHIBALL
Perustietoa itämaisen Feng Shuin harmonian soveltamista arkielämään. Lomassa rentouttavia Chiball- harjoitteita tukemaan kehon tasapainoa.

GYOTAKI
 …Eli kuinka muinainen Japanin keisari tuli keksineeksi sattumalta uuden taiteen lajin. Tarina gyotakun eli kalapainannan synnystä ja perehtyminen tekniikkaan valmiita töitä apuna käyttäen sekä gyotakun valmistus. Halukkaat tekevät oman kalapainantatyön.  
Lisähintaan saatavissa valmiiden töiden kehystys ja toimitus tilaajalle (mustan tai hopean värinen peruskehys sisältäen lasin ja paspartuurin).

KERAMIIKKATAIDETTA
Perehtyminen keramiikan tekoon ja tekniikkaan valmiita töitä apuna käyttäen. Kahvikupin tai mieleen juolahtavan esineen teko punasavesta ammattikeraamikon opastuksella värikkäiden taiteiljatarinoiden siivittämänä.

Savityöt jäävät meille kuivumaan sekä poltettavaksi ja lasitettavaksi. Toimitamme valmiit työt kuukauden kuluessa haluamaanne osoitteeseen.

VIININMAISTAJAISET SOMMELIERIN JOHDOLLA
Maistelemme, haistelemme, purkutamme ja opimme. Tutkinnan alla myös viinien tuoksuradat, korkkiviat jne. Saamme tuntumaa ja löydämme ahaa –elämyksiä kolmesta valkoviinistä ja kolmesta punaviinistä.

POKERITURNAUS
Mukaansatempaava pokeriturnaus, jota ohjaavat ja selostavat oikeat pukuun sonnustautuneet jakajat. Pokeripöydät, pelimerkit ja kortit ovat kuin oikeasta saluunasta tai pokerin syntymailta Missisippijoen jokilaivoista. Pokeriammattilaisemme opastavat pelin salat kaikille eikä aikaisempaa pelikokemusta tarvita. Jännittävään pokeriturnaukseen voi osallistua yrityksen koko henkilöstö, jolloin turnaus toteutetaan saman aikaisesti useissa pelipöydissä. Pelitilanne heijastetaan valkokankaalle ja tapahtuma huipentuu finaalipöytään ja lopulliseen kahden pelaajan voittotaisteluun. Pelimuotona on televisiosta tuttu Texas Hold'Em No Limit.

Katso myös lisää ohjelmavaihtoehtoja yrityksemme ohjelmasivuilta.

Ja katso myös seuraavaa talvea varten talviohjelmaamme.

VILLA KOTKANKALLIO
Torsnäsintie 82, 02480 Kirkkonummi
E-mail: info@kotkankallio.fi
Internet: www.kotkankallio.fi
Toimisto puh.: (09) 595 550, fax (09) 505 0649
Postiosoite: PL 62, 02701 Kauniainen
valikko
Etusivu l Kokoustilat l Majoitus l Saunaosasto l Ruoka & Juoma - Menulista ja viinikellari l Ohjelmat l Risteilyt - Saaristoristeily ja huvijahti l Ajo-ohje l Yhteydenotto l Yritysesittely l Kuvagalleria l In English
KuvagalleriaSaunaosastoEtusivuYritysesittelyYhteydenottoAjo-ohjeRisteilytKokoustilatRuoka ja juomaMajoitusVilla Kotkankallio