OhjelmapalvelutOhjelmapalvelutLeijahiihto
logo
In English

OHJELMAT - talvi

Lumen peittäessä maan on aika nauttia lumimiehen tapaan valkoisista hohtavista hangista. Talvella tarjoamme sinulle esimerkiksi:

IRITAROD ja LENTÄVÄT HAUKUT
Nauti vauhdin hurmasta koiravaljakon vetämänä. Upea huskyt ja talvinen merimaisema vievät sydämesi taatusti mennessään ja retken kruunaa lämmin kaakao.

LUONTOSAFARI
Porkkalanniemen luonto on tunnettu upeasta peura– ja hirvikannastaan. Etenemme lumikengin saaristoluonnossa, jossa lumijälkiä seuraten näemme melkein varmasti muutaman upean peuran.

SEIKKAILU JÄÄLLÄ
Vetovarjo, mönkijärata ja alppicurling ovat esimerkkejä seikkailukimaramme osioista, jonka kokoamme sinulle aikataulusi ja budjettisi puitteissa. Tule katsomaan jäistä saaristoa yläilmoista ja kokeilemaan miten pärjäät työtovereillesi kyseisissä kisailuissa. Jäällä oleva nuotio luo retkieväineen lämmintä tunnelmaa kisailijoiden keskuuteen.

PEURAMAA GOLF&SKI
Laskettelusta voit nauttia Peuramaa Ski:n rinteillä.

WANHAN KALASTAJAN AARRE
Wanha kalastaja – Petterssonin vaari – oli porkkalalainen legenda jo eläessään. Hänen tarkka silmänsä valvoo edelleenkin niemelle tulijoita, ja ollakseen varma vieraiden kelpoisuudesta on hän piilottanut aarteen näiden löydettäväksi. Tehtävä ei ole helppo – kätköpaikan salat paljastuvat vasta kimuranttien arvoitusten ratkettua. Matkalla aarrekätkölle kokelaat joutuvat merellisten ja hoksottimia vaativien haasteiden eteen ja käden taitojakin kaivataan. Kaikkien panosta tarvitaan, loppujen lopuksi yhteistyö on voimaa!
Nokipannukahvit suolaisen ja/tai makean välipalan kera tarjolla ohjelman lopuksi kalastajan katoksella, nuotiotulilla. Ohjelma toteutetaan Villa Kotkankallion pihapiirissä.

PORK? - CHALLENGE
Saamme käsin piirretyn kartan, jonka valkoiset pläntit vievät meidät epätoivoon. Tutkimatonta maastoa – ottaako riski sen ylittämisessä vai ei? Maastossa on venäläisten jäljiltä mahdollisesti myös ansoja ja sortuneita bunkkereita, mutta siitä huolimatta salaperäinen Pork pitää löytää. Ja ennen toista joukkuetta. Kireitä hermoja, GPS:n käyttöä. Missä on pohjoinen ja MISSÄ ON PORK? Vihjeetkin ovat salaperäisiä… Tässähän tarvitaan joukkuekavereiden apua tosissaan!
Ohjelmassa patikointia osittain hiekkateillä sekä maastossa, jossa ei ole polkuja.

PIKKUJOULUT
Katso ehdotuksemme tästä.

Tarkista sivuiltamme taas viimeistään kevään korvalla tulevan kauden uudet ohjelmaideamme!

Katso myös lisää ohjelmavaihtoehtoja yrityksemme ohjelmasivuilta.

Ja katso myös seuraavaa kesää varten kesäohjelmaamme.

VILLA KOTKANKALLIO
Torsnäsintie 82, 02480 Kirkkonummi
E-mail: info@kotkankallio.fi
Internet: www.kotkankallio.fi
Toimisto puh.: (09) 595 550, fax (09) 505 0649
Postiosoite: PL 62, 02701 Kauniainen
Luontosafari
Luontosafari lumikengillä
Alppicurling
Alppicurling
Vetovarjo
Vetovarjo
Avanto

valikko
Etusivu l Kokoustilat l Majoitus l Saunaosasto l Ruoka & Juoma - Menulista ja viinikellari l Ohjelmat l Risteilyt - Saaristoristeily ja huvijahti l Ajo-ohje l Yhteydenotto l Yritysesittely l Kuvagalleria l In English
KuvagalleriaSaunaosastoEtusivuYritysesittelyYhteydenottoAjo-ohjeRisteilytKokoustilatRuoka ja juomaMajoitusVilla Kotkankallio