OhjelmapalvelutOhjelmapalvelutLeijahiihto
logo
In English

Sea&Mountain Adventures OySEA&MOUNTAIN ADVENTURES Oy

Sea & Mountain Adventures Oy on täyden palvelun tapahtumajärjestäjä. Tarjoamme tunnelmalliset kokoustilat sekä Nuuksiossa että Porkkalassa, tasokkaat ravintolapalvelut sekä elämykselliset ohjelmapalvelut. Yrityksemme on palvellut asiakkaitaan laadukkaasti jo vuodesta 1994 lähtien. Upeat  luonnonalueet, niin Porkkalan merellinen ympäristö kuin Nuuksion kansallispuisto, oma kalusto, varusteet sekä ammattitaitoinen osaaminen tarjoavat tilaisuutesi elämyksellisyyden ympäri vuoden.

TUNNELMALLISET KOKOUSTILAT, MAJOITUS- JA SAUNAPALVELUT

Porkkalassa vieraitamme hemmotellaan Villa Kotkankalliossa ja Nuuksiossa tunnelmalliset hirsihuvilamme Safaritalo ja Karhunpesä kestitsevät kävijöitään. Tilat palvelevat ryhmiä viidestä aina 150 henkilöön asti. Majoitus järjestyy yhteensä noin 50 henkilölle.

Saunojemme lauteille ja kotakylpylä Inipi Span löylyihin mahtuu kerralla noin 40 saunojaa. Porkkalassa saunojat voivat pulahtaa uima-altaaseen viilentymään ja poreammeisiin rentoutumaan kun taas Nuuksion kotakylpylä lämminvesiyrttikylpyineen sijaitsee pienen metsälammen rannalla.

ELÄMYKSELLINEN OHJELMATARJONTAMME

Olipa tilaisuutesi tarkoituksena tavoitteellinen tiimikoulutus tai aito luontoelämys, löydät varmasti laajasta talvi- ja kesäaktiviteeteista kaikille sopivan ohjelman. Leppoisan patikkaretken ja vaativan seikkailukisan väliin mahtuu runsaasti vaihtoehtoja nautiskelijoille ja extreme –hurjapäille. Oma aluksemme m/y Ann-Caroline tarjoaa myös ylelliset puitteet saaristoristeilylle.

Ohjelmat toteutetaan tinkimättömällä ammattitaidolla, kokeneiden ja kielitaitoisten erä-/seikkailuoppaiden johdolla. Ohjelmille on laadittu asianmukaiset turvallisuus- ja pelastussuunnitelmat.

HERKULLISET ATERIAELÄMYKSET

Oma keittiömme loihtii maukkaat ruokailut niin Villa Kotkankalliossa, Karhunpesällä, Safaritalolla, kodassa kuin maastossakin. Menuissamme korostuvat riista sekä perinteinen suomalainen keittiö.

Sea & Mountain Adventures Oy:n tiimi tarjoaa teille ikimuistoisen tapahtuman Nuuksion erämaamaisemissa sekä Porkkalan merellisessä tunnelmassa.

VILLA KOTKANKALLIO
Torsnäsintie 82, 02480 Kirkkonummi
E-mail: info@kotkankallio.fi
Internet: www.kotkankallio.fi
Toimisto puh.: (09) 595 550, fax (09) 505 0649
Postiosoite: PL 62, 02701 Kauniainen
valikko
Etusivu l Kokoustilat l Majoitus l Saunaosasto l Ruoka & Juoma - Menulista ja viinikellari l Ohjelmat l Risteilyt - Saaristoristeily ja huvijahti l Ajo-ohje l Yhteydenotto l Yritysesittely l Kuvagalleria l In English
KuvagalleriaSaunaosastoEtusivuKokoustilatYhteydenottoAjo-ohjeRisteilytOhjelmatRuoka ja juomaMajoitusVilla Kotkankallio